SEO Budapest – Keresőoptimalizálás pesti vállalkozásoknak

Manapság már mindeni az interneten keres megoldást a problémájára, keres villanyszerelőt, fogorvost és fodrászt. Gy van ez az ország minden pontján – Budapesten is. Kisebb településeken, ahol kicsi a választék bizonyos szolgáltatásokból, kicsi a konkurencia, könnyen érvényesülhet bármelyik vállalkozás, aki csak egy kicsit is fektet az internetes jelenlétébe.

A fővárosi cégeknek jóval nehezebb dolga van a Google-ben való előkelő helyezések megszerzéséhez, hiszen már csak a számosabb konkurencia is nehezíti a versenyt. Az igény is nagyobb a szolgáltatásokra és jellemzően magasabb árat kérhet akit ellepnek az ügyfelek.

Épp ezért ha Budapesten szeretnél érvényesülni a vállalkozásoddal, sokkal keményebb harcra kell számítanod. Igaz a jutalom is sokkal nagyobb.

Hódítsuk meg a budapesti Google találati listákat

Kifejezetten fővárosi vállalkozások fejlesztésére optimalizált “SEO Budapest” szolgáltatásommal tudok lendíteni a Google helyezéseden. Legyen kávézód a Váci utcában vagy végezz ablakcserét budai villákon, a Budapestre specializált keresőoptimalizálási módszerem segítségével eljuthatsz az ügyfeleidhez.

Miben más, mint a hagyományos SEO szolgáltatás?

Több mint nyolc éve foglalkozom keresőoptimalizálással és dolgozok SEO szakértőként, az utóbbi két évben specializáltam magam a Budapesti SEO területére. Egy igen lényeges különbség van a helyi vállalkozások és a hely független oldalak optimalizálásában. Bizonyos keresésekre a Google a keresés helyszínéhez igazítja a találati listáját. Vagyis ha valaki Szegeden keres rá a “zárszerelő” szóra, akkor szegedi szakembereket fog neki ajánlani.

Az ilyen helyi keresésekre való optimalizálás során más megközelítésre van szükség. Meg kell mutatni a Google-nek, hogy valóban ismert és elismert vállalkozás az adott területen városban.

Dupla esély a cégednek

Budapesti keresés térképes találattal

A helyi keresések különlegessége, hogy a hagyományos, találati lista mellett a Google egy térképet is megjelenít. Ez a térkép egy belső, mini találati lista, ahol az egyes, szóba jövő vállalkozásokat mutatja. Ez a térkép a normál listától független – vagyis akár teljesen más cégek is szerepelhetnek ezen a térképen.

Szerencsére semmi akadálya nincs annak, hogy mindkét találat között ott legyél.

Ha szeretnél kitűnni a konkurenseid közt és begyűjteni a Google által közvetített rengeteg új budapesti ügyfelet, akkor írj nekem.